Over mij

Ik hou van mensen fotograferen. Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. Ik kies ervoor voornamelijk voor om buiten in natuurlijk licht te fotograferen op locatie of in mijn eigen daglicht studio.

Ik ben een echte romanticus met een passie voor esthetiek en food/lifestyle. Als founder van Witlof Workshops geef ik samen met een andere fotografen en creatievelingen workshops waar esthetiek en storytelling een grote rol spelen.

Na in Tilburg, Kaapstad, Den Haag & Amsterdam te hebben gewoond ben ik neergestreken in Almelo, Overijssel met mijn man, twee kids en twee katten, waar we ons droomhuis in de vorm van een oude stadsboerderij hebben gevonden. De komende jaren hebben we nog wel onze handen vol hieraan, maar na vijf jaar hard werken begint het ergens op te lijken.

Ik heb mogen samenwerken met oa Broodplankenzo, Dawn Foods, Got you Dragon, Dr Oetker, Francis & Henry, Kleine Schobbejak, Folk Fabrics co. Mijn werk is geplubliceerd in/op Kiind Magazine, Libelle, Homemagazine FR, Lemon Magazine, Realmomstermag, Engaged, Girls of Honour, The Perfect Wedding.