Investering

Mini Sessie
Een mini sessie is ideaal voor jaarlijkse foto’s of wanneer een uitgebreidere sessie niet nodig is. Een sessie duurt 20 min en vindt plaats in het Nijreesbos in Almelo of de doorbraak in Bornerbroek. De shoot is inclusief 5 high res nabewerkte foto’s. De 5 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Datum en tijd iom fotograaf. Mini sessies kunnen maximaal een maand van te voren worden vastgelegd en zijn niet mogelijk op een andere locatie. Mini sessies zijn voor max 1 gezin per sessie.

€99,-*

Familie Sessie
Spontane en natuurlijke reportage shoot op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. Geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 25 high res nabewerkte foto’s. De 25 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini-album van 20×15.

€299,-*

Lifestyle Sessie
Een lifestyle sessie focust op jullie leven als gezin in en rondom jullie huis. De shoot duurt ongeveer 3 uur. De shoot is inclusief 50 high res nabewerkte foto’s. De 50 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini-album van 20×15. De shoot verlengen met extra uren? Dit is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

€449,-* 

*Prijs is inclusief BTW & reiskosten binnen eenstraal van 35 km rondom Almelo. Hierna wordt € 0,30 cent per km gerekend. Voor een reistijd langer dan 1 uur wordt €50,- per extra uur gerekend.

Trouwreportages
Trouwreportages starten vanaf €1199,- voor 6 uur.
Klik hier voor een volledige prijslijst voor trouwreportages in 2021.

Brand
Ik denk graag mee hoe we het verhaal van jou merk vertellen op beeld.
Neem contact op met info@merettekuijt.nl voor een offerte op maat.